Pui glazurat portocaliu cu pere

Puiul glazurat cu portocale cu pere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 231 calorii, 26g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, oțet, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 45%. Încercați Pui glazurat portocaliu cu pere, Pui glazurat cu arțar cu ceapă și pere caramelizate, și Rață umplută cu ficat de pui, portocale confiate și pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți sosul de soia, oțetul, zahărul și ghimbirul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până când zahărul se topește, aproximativ 3 minute. Condimentați carnea sau peștele cu sare și piper și adăugați în tigaie. Fierbeți carnea sau peștele (3 minute pe fiecare parte), apoi adăugați ceapa, para, vinul și coaja și sucul de portocale. Acoperiți, reduceți focul la minim și gătiți 20 de minute pentru pui, 15 minute pentru carne de porc sau 5 minute pentru somon.
Transferați carnea sau peștele în 4 farfurii (feliați carnea de porc). Se fierbe sosul pentru a se îngroșa și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți carnea sau peștele cu pere, ceapă și sos.