Pui Glazurat Cu Jeleu De Ardei
Pepper jeleu glazurate de pui este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 307 calorii, 25g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 45 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de jumătăți de piept de pui, jeleu de piper, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 57%. Încercați Morcovi Glazurați Cu Jeleu De Ardei, Jeleu de ardei și șuncă glazurată cu ghimbir, și Șuncă glazurată fumurie cu jeleu de ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade F).
Aranjați sânii de pui într-un vas de copt, astfel încât să nu fie aglomerați. Într-o ceașcă sau castron mic, amestecați împreună jeleul de ardei, muștarul și mierea; se toarnă peste pui pentru a acoperi.
Coaceți neacoperit timp de aproximativ 1 oră, tăind ocazional, până când puiul nu mai este roz, iar sucurile se limpezesc.