Pui fript de arțar cu cartofi și cimbru

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul prăjit de arțar cu cartofi și cimbru ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 585 calorii. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână muștar integral, ceapă, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor spoonacular de 90%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pulpe de pui prăjite cu arțar și cimbru cu cartofi dulci, Curcan prăjit cu frecare proaspătă de cimbru și glazură de arțar, și Cartofi de cimbru prăjiți cu unt.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Amestecați cartofii, ceapa, toți cu excepția a 2 căței de usturoi și jumătate de ulei într-o formă mare de prăjire, cu condimente după gust. Prăjiți timp de 15 minute.
Între timp zdrobiți usturoiul rămas și amestecați cu siropul de arțar, muștarul, uleiul rămas și condimentele după gust.
Aruncați ardeiul, dovleceii și cimbru cu cartofii, apoi aranjați porțiile de pui deasupra și periați liberal cu amestecul de sirop de arțar. Prăjiți timp de 45 de minute până la 1 oră până când puiul este auriu și lipicios și legumele sunt fragede.
Se servește cu rachetă sau fasole verde.