Pui fript cu Olivada picantă cu ierburi

Pui fript cu Olivada picantă cu ierburi
Puiul prăjit cu Olivadan picant cu ierburi este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 998 calorii, 67g de proteine, și 77g de grăsime pe porție. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 42 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Pui fript cu Olivada picantă cu ierburi, Crostini cu Olivada verde picant, și Pui Prăjit Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Combinați măslinele, rozmarinul, usturoiul, ardeiul roșu zdrobit, sarea și piperul în procesor. Se amestecă până când măslinele și usturoiul se toacă mărunt. Cu mașina în funcțiune, adăugați 4 linguri de ulei prin tubul de alimentare și amestecați până se formează pastă grosieră. (Olivada poate fi făcută cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
2
Se transferă într-un castron mic, se acoperă și se dă la frigider.)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Poziționați suportul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți-l la 425 F. începând de la capătul gâtului puiului, glisați cu grijă mâna sub piele, slăbind pielea peste sân, coapse și vârful tobelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Întindeți pasta de măsline cât mai uniform posibil peste carne sub pielea slăbită. Frecați în afara puiului cu restul de 1 lingură de ulei. Îndoiți vârfurile aripilor sub; legați picioarele împreună pentru a ține forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapenadă De MăslineTapenadă De Măsline
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Așezați puiul pe raftul setat în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Prăjiți puiul până când pielea devine maro aurie și termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 180 de metri pătrați, aproximativ 1 oră și 20 de minute. Folosind carving fork, înclinați puiul pentru a goli sucurile din cavitate în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sculptură FurculițăSculptură Furculiță
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Așezați puiul pe platou; cort liber cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Turnați sucurile de tigaie într-o ceașcă de măsurare din sticlă cu 2 căni; lingura de grăsime care se ridică la vârf.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați vin și suficient bulion la sucuri pentru a măsura 1 1/3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Turnați lichidul înapoi în aceeași tigaie. Puneți tigaia peste 2 arzătoare și fierbeți până când sosul se îngroașă și se reduce la 3/4 cană, răzuind bucățile rumenite, aproximativ 5 minute. Se condimentează sosul cu sare și piper; se toarnă în barca cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Gravy BoatGravy Boat
11
Serviți puiul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista