Pui fript cu Olivada picantă cu ierburi

Pui fript cu Olivada picantă cu ierburi
Puiul prăjit cu Olivadan picant cu ierburi este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. Acest fel principal are 998 calorii, 67g de proteine, și 77g de grăsime pe porție. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 42 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Pui fript cu Olivada picantă cu ierburi, Crostini cu Olivada verde picant, și Pui Prăjit Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Combinați măslinele, rozmarinul, usturoiul, ardeiul roșu zdrobit, sarea și piperul în procesor. Se amestecă până când măslinele și usturoiul se toacă mărunt. Cu mașina în funcțiune, adăugați 4 linguri de ulei prin tubul de alimentare și amestecați până se formează pastă grosieră. (Olivada poate fi făcută cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Se transferă într-un castron mic, se acoperă și se dă la frigider.)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Poziționați suportul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți-l la 425 F. începând de la capătul gâtului puiului, glisați cu grijă mâna sub piele, slăbind pielea peste sân, coapse și vârful tobelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Întindeți pasta de măsline cât mai uniform posibil peste carne sub pielea slăbită. Frecați în afara puiului cu restul de 1 lingură de ulei. Îndoiți vârfurile aripilor sub; legați picioarele împreună pentru a ține forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tapenadă De MăslineTapenadă De Măsline
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Așezați puiul pe raftul setat în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
6
Prăjiți puiul până când pielea devine maro aurie și termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 180 de metri pătrați, aproximativ 1 oră și 20 de minute. Folosind carving fork, înclinați puiul pentru a goli sucurile din cavitate în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui PrăjitPui Prăjit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sculptură FurculițăSculptură Furculiță
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Așezați puiul pe platou; cort liber cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Turnați sucurile de tigaie într-o ceașcă de măsurare din sticlă cu 2 căni; lingura de grăsime care se ridică la vârf.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați vin și suficient bulion la sucuri pentru a măsura 1 1/3 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Turnați lichidul înapoi în aceeași tigaie. Puneți tigaia peste 2 arzătoare și fierbeți până când sosul se îngroașă și se reduce la 3/4 cană, răzuind bucățile rumenite, aproximativ 5 minute. Se condimentează sosul cu sare și piper; se toarnă în barca cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Gravy BoatGravy Boat
11
Serviți puiul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista