Pui Frecat Cu Scorțișoară

Pui Frecat Cu Scorțișoară
Puiul frecat cu scorțișoară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 464 calorii. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, piper de lămâie, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 52%. Rețete similare sunt Fenicul și scorțișoară-pui fript frecat și lămâi cu pene de cartofi, Somon frecat cu scorțișoară cu cuscus și iaurt harissa, și Pui grătar frecat uscat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Căptușiți un vas de copt de 13x9 inci cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se amestecă uleiul de măsline, scorțișoara, sarea, piperul de lămâie, praful de usturoi și cimbru împreună într-un castron mic; frecați pe pui pentru a acoperi. Aranjați bucățile de pui acoperite într-un vas de copt cu pielea în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 de minute, întoarceți și continuați să gătiți până când puiul nu mai este roz la os și sucurile curg limpede, cu 20 până la 25 de minute mai mult. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os ar trebui să citească 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți din cuptor, acoperiți ușor cu folie de aluminiu și odihniți puiul timp de aproximativ 15 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista