Pui Frecat Cu Scorțișoară
Puiul frecat cu scorțișoară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 464 calorii. 25 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, piper de lămâie, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 52%. Rețete similare sunt Fenicul și scorțișoară-pui fript frecat și lămâi cu pene de cartofi, Somon frecat cu scorțișoară cu cuscus și iaurt harissa, și Pui grătar frecat uscat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Căptușiți un vas de copt de 13x9 inci cu folie de aluminiu.
Se amestecă uleiul de măsline, scorțișoara, sarea, piperul de lămâie, praful de usturoi și cimbru împreună într-un castron mic; frecați pe pui pentru a acoperi. Aranjați bucățile de pui acoperite într-un vas de copt cu pielea în jos.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 de minute, întoarceți și continuați să gătiți până când puiul nu mai este roz la os și sucurile curg limpede, cu 20 până la 25 de minute mai mult. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os ar trebui să citească 165 grade F (74 grade C).
Scoateți din cuptor, acoperiți ușor cu folie de aluminiu și odihniți puiul timp de aproximativ 15 minute înainte de servire.