Pui flambat cu sparanghel

Pui flambat cu sparanghel
Puiul flambat cu sparanghel este un fel principal care servește 4. O porție conține 357 calorii, 29G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 422 de fani. Cap la magazin și ridica tarhon, stoc de pui, CR fra fra fra FRA, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 76%. Rețete similare sunt Pui Flambat Cu Roșii Și Usturoi, Banane Flambeed, și Clătite Flambeed cu Mascarpone și cireșe.

Instrucțiuni

1
Pudrați puiul cu făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
2
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare, largă, cu capac, adăugați puiul, apoi prăjiți pe toate părțile până se rumenesc frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați șalotele, apoi prăjiți aproximativ 2 minute până când încep să se înmoaie, dar nu se colorează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
4
Se toarnă coniacul, se aprinde cu grijă, apoi se așează bine înapoi până când flăcările s-au stins. Se amestecă bulionul și se aduce la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți, apoi gătiți timp de 15 minute până când puiul este doar fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Adăugați sparanghelul în sos. Acoperiți, apoi gătiți încă 5 minute până se înmoaie. Se amestecă crme frache și tarhon și se încălzește. Condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista