Pui flambat cu sparanghel
Puiul flambat cu sparanghel este un fel principal care servește 4. O porție conține 357 calorii, 29G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 422 de fani. Cap la magazin și ridica tarhon, stoc de pui, CR fra fra fra FRA, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 76%. Rețete similare sunt Pui Flambat Cu Roșii Și Usturoi, Banane Flambeed, și Clătite Flambeed cu Mascarpone și cireșe.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare, largă, cu capac, adăugați puiul, apoi prăjiți pe toate părțile până se rumenesc frumos.
Adăugați șalotele, apoi prăjiți aproximativ 2 minute până când încep să se înmoaie, dar nu se colorează.
Se toarnă coniacul, se aprinde cu grijă, apoi se așează bine înapoi până când flăcările s-au stins. Se amestecă bulionul și se aduce la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți, apoi gătiți timp de 15 minute până când puiul este doar fraged.
Adăugați sparanghelul în sos. Acoperiți, apoi gătiți încă 5 minute până se înmoaie. Se amestecă crme frache și tarhon și se încălzește. Condimentează după gust.