Pui fiert și orez cu sirop de portocale, șofran, migdale și fistic

Pui fiert și orez cu sirop de portocale, șofran, migdale și fistic
Puiul fiert și orezul cu sirop de portocale, șofran, migdale și fistic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 840 calorii, 31g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fire de șofran, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucile de fistic, puteți urma acest fel principal cu Budincă de orez Vegan cu nucă de cocos cu aragaz lent, cu mango și fistic ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fistic De Migdale Gătit Cu Glazură De Șofran, Ingredientul Secret (șofran): Pilaf de orez șofran și portocaliu cu Orzo și nuci de pin, și Tort cu sirop de portocale și șofran.

Instrucțiuni

1
Clătiți orezul într-o sită sub apă curentă rece până când apa curge limpede; pune într-o parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
2
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare, cu fundul greu și aruncați ceapa. Gatiti la foc mediu pana se inmoaie si devin aurii. Condimentați coapsele de pui și adăugați-le în tigaie. Se rumenesc pe toate părțile, apoi se toarnă 2 1/2 căni de apă și se aduce la foc mic. Acoperiți cu un capac și gătiți până când puiul este fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Între timp, curățați coaja de portocală cu un cojitor de cartofi, apoi tăiați-o în fâșii de chibrit. Blanch într-o tigaie mică de apă clocotită timp de câteva minute, apoi se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
TigaieTigaie
4
Se dizolvă zahărul în 1/2 cană (puțină) apă într-o tigaie mică, cu fundul greu, la foc mediu, apoi se fierbe și se lasă să se reducă și să se îngroașe timp de 5 până la 10 minute până când se siropă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați coaja de portocală, migdalele tăiate și fisticul și fierbeți timp de 5 minute, îndepărtând orice spumă. Se strecoară siropul și se întoarce în tigaie; pune deoparte coaja de portocală și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale SfărâmateMigdale Sfărâmate
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Nuci De FisticNuci De Fistic
SiropSirop
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați șofranul și apa de trandafiri în sirop și fierbeți din nou timp de 3 minute, apoi adăugați semințele de cardamom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De CardamomSemințe De Cardamom
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
șofranșofran
SiropSirop
7
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F. strecurați bulionul de pe coapsele de pui și adăugați siropul în el. Faceți acest lucru până la 3 căni cu mai multă apă. Aduceți-l la fierbere într-o caserolă rezistentă la cuptor și adăugați orezul. Condimentați și adăugați două treimi din coaja de portocală și nuci, păstrând restul într-o parte. Aduceți înapoi la fierbere, apoi acoperiți și fierbeți până când orezul este fiert. Lichidul ar fi trebuit să fie absorbit până acum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpe De PuiPulpe De Pui
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
StocStoc
SiropSirop
ApăApă
NuciNuci
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Îngropați puiul și ceapa în orez și adăugați fasolea și mazărea, dacă le includeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
MazăreMazăre
OrezOrez
9
Puneți capacul și gătiți la cuptor pentru 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Serviți direct din tigaie sau, dacă preferați, într-un vas mare, încălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Presărați ultima treime din coaja de portocală și nuci deasupra înainte de a o aduce la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
NuciNuci
12
De la cină pentru un cântec de Tamasin Day-Lewis. Text: 2009 Tamasin Day-Lewis; fotografie: 2009 James Merrell. Publicat de Rizzoli International Publications, Inc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista