Această rețetă face 4 porții cu 202 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica pui broiler-friteuza, vin, parmezan, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi greci, fasole verde și dovlecei, Pui În Stil Grecesc, și Roșii Înăbușite În Stil Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Mâinile pe: 25 minute Total: 1 oră 25 minute Pat pui uscat cu prosoape de hârtie. Aruncați aripile, spatele și mănușile sau salvați pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
2
Se amestecă sare, piper și scorțișoară într-un castron mic; frecați bucățile de pui cu amestec de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți uleiul în tigaie de 11 inci cu părțile înalte la foc mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați puiul, pielea în jos. Gatiti 4-5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. (Gătiți puiul în 2 loturi dacă tigaia este prea mică pentru ca puiul să se rumenească corect.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Scoateți puiul din tigaie și așezați-l pe farfurie; păstrați cald. Reduceți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa și 1 lingură de usturoi. Gatiti 3 minute sau pana cand ceapa este frageda, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați vin și racla partea de jos a tigaie cu lingura de lemn pentru a slăbi orice fierte-pe biți maro. Continuați să gătiți până când vinul s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați roșiile nedesenate, usturoiul rămas și oregano în tigaie; se amestecă. Întoarceți puiul, pielea în jos și sucurile în tigaie. Acoperiți; reduceți căldura la minim. Gatiti incet 25-30 de minute sau pana cand puiul este fraged si nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald. Se amestecă pasta de roșii în sos. Gatiti descoperit la foc mediu 10 minute sau pana cand sosul se reduce cu aproximativ jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire