Dacă $2.83 pe portie se încadrează în bugetul dvs., pui fierbinte și Chips-uri Retro ar putea fi un excelent fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. O porție conține 323 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de piper, pătrunjel cu frunze plate, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Caserola Retro de pui și orez, Salată Fierbinte De Pui, și Nashville Fierbinte Pui Dip.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați puiul și următoarele 4 ingrediente (prin castane de apă) într-un castron mare; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De Apă
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați maioneza cu conținut scăzut de grăsimi și următoarele 5 ingrediente (prin piper negru) într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză Ușoară
Piper Negru
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Adăugați amestecul de maioneză în amestecul de pui; se amestecă bine pentru a se combina. Puneți amestecul de pui într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit și presărați cu brânză. Top brânză uniform cu chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Maioneză
Pui întreg
Brânză
Cartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți la 400 timp de 13 minute sau până când umplutura este spumoasă și chipsurile sunt aurii.