Pui dulce și acru la cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul dulce și acru copt. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 1236 calorii. Pentru $10.29 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Un amestec de scallions, oțet balsamic, piele și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Pui dulce și acru la cuptor, Pui dulce și acru la cuptor, și Pui dulce și acru la cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ketchup-ul, marmelada, sosul de soia, oțetul, ghimbirul și cayenne într-un bol mic.
Puneți ardeii grași și ceapa pe o foaie de copt cu margini și aruncați cu 2 linguri de sos pregătit, 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline și un vârf de sare.
Încălziți restul de 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Presărați puiul cu 1/2 linguriță de sare. Lucrând în loturi, adăugați puiul în tigaie cu pielea în jos și gătiți, netulburat, până când pielea este aurie și ușor crocantă, aproximativ 4 minute.
Așezați pielea în sus pe foaia de copt cu legumele.
Ungeți puiul cu jumătate din sosul dulce și acru rămas.
Coaceți până când un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 165 de grade F, 20 până la 25 de minute. Împărțiți puiul și legumele între farfurii.
Se servește cu orez și sosul rămas.
Fotografie de Christopher Testani