Pui Dublu Fiert
Puiul dublu fiert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 662 calorii, 54g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,53 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână curmale, pui vizibil în aer liber, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Chicken Shui Jiao (găluște de pui fiert), Pui și orz fiert Cina, și Adobo de pui cu ouă fierte tari.
Instrucțiuni
Setați un suport pentru tort într-un vas mare, adăugați 3 inci de apă și aduceți la fierbere. Frecați puiul peste tot cu sarea, apoi clătiți bine.
Puneți puiul, cu pieptul în sus, într-un castron mare rezistent la căldură.
Adăugați pipota, gâtul, curmalele și semințele de boxthorn. Așezați o placă rezistentă la căldură deasupra vasului pentru a-l sigila și așezați cu grijă vasul pe raftul din oală. Acoperiți vasul și fierbeți la foc mare până când puiul este foarte fraged, aproximativ 4 ore; umpleți vasul după cum este necesar cu apă clocotită.
Scoateți cu grijă vasul cu puiul din oală. Folosind o furculiță, trageți puiul din oase și îndepărtați pielea; așezați în 4 boluri de supă.
Se toarnă sucurile deasupra împreună cu curmalele.
Se servește cu boluri mici de sos de soia, pentru scufundare.