Pui Dijon sufocat în ciuperci

Pui Dijon sufocat în ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Dijon înăbușit în ciuperci. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 232 calorii, 26g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 209 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, bulion de pui condimentat cu usturoi prăjit, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare includ Pui Dijon sufocat în ciuperci, Veronique de pui cu Dijon și ciuperci, și Pui cremos Dijon cu ciuperci.

Instrucțiuni

1
Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a cărnii sau cu sucitorul până la aproximativ 1/4 inch grosime. În tigaie de mică adâncime, se amestecă împreună făină, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Înveliți ambele părți ale puiului cu amestec de făină. Gatiti puiul in ulei incins 6 pana la 8 minute, intorcand o data, pana cand puiul nu mai este roz in centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Scoateți puiul pe farfuria de servire; acoperiți pentru a se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Se amestecă bulionul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare. Se amestecă ciupercile și muștarul. Gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand frecvent, pana se ingroasa usor. Puneți sosul peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Se presară cu cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista