Pui Dijon sufocat în ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Dijon înăbușit în ciuperci. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 232 calorii, 26g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 209 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, bulion de pui condimentat cu usturoi prăjit, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Rețete similare includ Pui Dijon sufocat în ciuperci, Veronique de pui cu Dijon și ciuperci, și Pui cremos Dijon cu ciuperci.
Instrucțiuni
Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a cărnii sau cu sucitorul până la aproximativ 1/4 inch grosime. În tigaie de mică adâncime, se amestecă împreună făină, sare și piper.
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Înveliți ambele părți ale puiului cu amestec de făină. Gatiti puiul in ulei incins 6 pana la 8 minute, intorcand o data, pana cand puiul nu mai este roz in centru.
Scoateți puiul pe farfuria de servire; acoperiți pentru a se menține cald.
Se amestecă bulionul în tigaie.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare. Se amestecă ciupercile și muștarul. Gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand frecvent, pana se ingroasa usor. Puneți sosul peste pui.