Pui Dijon
Puiul Dijon este un fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 414 calorii. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 40 minute. Un amestec de jumătăți de piept de pui, frunze de rozmarin, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui Dijon, Pui Dijon, și Pui Dijon.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. Spray 11x7-inch vas de copt din sticlă cu spray de gătit.
Puneți puiul în vasul de copt.
Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase, cu excepția pastelor și pătrunjelului.
Întindeți amestecul de muștar peste pui pentru a acoperi bine.
Coaceți neacoperit 25 până la 30 de minute sau până când sucul de pui nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți.
Între timp, gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Garnisiți puiul cu pătrunjel.