Pui de usturoi cu rozmarin

Nevoie de o curs principal fără lactate? Puiul cu usturoi cu rozmarin ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 270 calorii. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 22 minute. Un amestec de bulion de pui, ulei de măsline, rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui de rozmarin și usturoi, Pui De Rozmarin-Usturoi, și Usturoi-Rozmarin Friptură De Pui.
Instrucțiuni
Pe o farfurie, amestecați făina cu 1 lingură. rozmarin, 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper. Dragă Cotletele de pui în făină condimentată; se agită pentru a elimina excesul.
Cald 2 Linguri. ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați cotletele și gătiți până devin aurii, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți pe o farfurie; acoperiți liber. Ștergeți tigaie, lăsând în urmă biți rumenite.
Puneți tigaia la foc mic și încălziți 1 lingură. ulei.
Adăugați usturoi și 1 lingură. rozmarin; se amestecă timp de 1 minut.
Adăugați bulion de pui și coajă de lămâie și suc, răzuind bucăți rumenite pe tigaie. Ridicați focul la mediu; se fierbe până când sosul s-a îngroșat, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper. Întoarceți puiul cu sucuri în tigaie, întorcându-vă la acoperire.