Pui De Usturoi
Puiul de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 5 și costă $2.09 pe portie. O porție conține 393 calorii, 29G de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, unt, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui cu ardei de lămâie cu usturoi – faceți pui cu usturoi ușor la cuptor, Copane de pui cu usturoi cu miere (tobe de pui la grătar), și Cuptor cu usturoi piept de pui prăjit cu os în piele (alias piept de pui despicat).
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic.
Aruncați măruntaiele și gâtul de la pui. Clătiți puiul și uscați-l.
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare până când untul se topește.
Presărați bucățile de pui uniform cu sare și piper.
Adăugați bucăți de pui în tigaie; gatiti 2 1/2 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii.
Scoateți puiul din tigaie; așezați într-un aragaz electric lent de 4 litri.
Reduceți căldura la mediu.
Adăugați usturoiul în picături în tigaie; saut 1 minut sau până când usturoiul începe să se rumenească. Se amestecă în amestec bulion, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Se fierbe 2 minute sau până când sosul se reduce la aproximativ 1 cană.
Se toarnă sosul peste pui; se presară cimbru. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 4 ore sau până când puiul este gata.
Serviți sosul și usturoiul cu pui.
Garnisiți cu pătrunjel tocat, dacă doriți.