Puiul de țară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 562 de calorii, 29 g de proteine și 34 g de grăsime fiecare. Pentru 1,46 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de apă, sare, cimbru și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pui de țară, pui de țară la cuptor și pui de căpitan de țară.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, rumeniți puiul în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scoateți și păstrați la cald.
3
Scurgere. În aceeași tigaie, gătiți baconul la foc mediu până când devine aproape crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ardeiul verde și ceapa; se caleste pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Scurgere.
6
Întoarceți puiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se adauga apa, ciupercile, rosiile, patrunjelul si condimentele. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 30-40 de minute sau până când sucul de pui curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Scoateți puiul și păstrați-l la cald. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Într-un castron mic, combinați făina și bulionul până se omogenizează. se amestecă în sucurile de gătit. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.