Pui de susan de arahide cu ciuperci

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul de susan de arahide cu ciuperci ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 380 calorii, 21g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ceapă verde, usturoi, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 54%. Încercați Pui de ghimbir-Susan cu Bok Choy și ciuperci, Pui de ghimbir-Susan cu Bok Choy, ceapă și ciuperci, și Pui de susan sătura cu sos de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți cele 2 căni de apă și orez la fiert. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți 20 de minute.
Încălziți uleiul vegetal și uleiul de susan într-o tigaie mare la foc mediu-mare și sotati ceapa verde și usturoiul până se înmoaie.
Se amestecă puiul și ciupercile și se continuă să gătească și se amestecă aproximativ 5 minute.
Se amestecă oțetul de orez, sosul de soia și semințele de susan. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 20 de minute, amestecând ocazional.
Într-un castron, amestecați amidonul de porumb și 2 linguri de apă rece. Amestecați amestecul de amidon de porumb și alunele în tigaie și gătiți câteva minute la foc mare pentru a se îngroșa.
Se servește peste orezul fiert.