Pui De Pui Marinat
Carnea de pui marinată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 4 porții cu 382 calorii, 30g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână ceapă, semințe de susan, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 675 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Încercați Carne De Pui Grecească Marinată, Bourbon Marinat Pui La Gratar Kabobs, și Kabobs de pui marinat Herby cu dovlecei și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați ulei vegetal, sos de soia, sirop ușor de porumb, suc de lămâie, semințe de susan, pudră de usturoi și sare de usturoi.
Puneți puiul în amestec. Acoperiți și marinați în frigider cel puțin 2 ore.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie și grătar ușor de ulei. Filetați puiul pe frigarui alternativ cu ciuperci, ceapă și ardei gras verde.
Se toarnă marinada într-o cratiță și se aduce la fierbere. Gatiti timp de 5 pana la 10 minute.
Așezați frigarui pe grătarul pregătit. Gătiți 15 până la 20 de minute, întorcându-vă frecvent, până când puiul nu mai este roz și sucurile curg limpede. Ungeți frecvent cu marinada fiartă în ultimele 10 minute.