Pui de lămâie la grătar cu fenicul și ceapă

Puiul de lămâie la grătar cu fenicul și ceapă este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 371 calorii, 49G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, sare, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Verdeață Amară, Fenicul Și Ceapă Cu Lămâie, Vinete la grătar cu ceapă caramelizată și fenicul, și Crostini de păstrăv afumat cu fenicul la grătar și ceapă roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul într-un vas de sticlă sau plastic puțin adânc. Într-un castron mic, amestecați uleiul, coaja de lămâie, sucul de lămâie, oregano și sare; se toarnă peste pui. Acoperiți; lăsați să stea 15 minute.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Scoateți puiul din marinată; rezervați marinada.
Ungeți fenicul și ceapa cu marinată.
Puneți puiul (părțile pielii în jos), feniculul și ceapa pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 15 până la 20 de minute, întorcându-vă o dată și perindând frecvent cu marinată, până când sucul de pui este limpede când partea cea mai groasă este tăiată la os (170 buc.f). Aruncați orice marinată rămasă.