Pui De Lămâie La Grătar

Pui De Lămâie La Grătar
Pui de lamaie la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 380 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de fulgi de chile, sare kosher, frunze de cimbru și crengute de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza lămâi ai putea urma acest curs principal cu Blackberry Lemon șah Pie w / miere sos Jumbleberry. Cum am câștigat Sf Food Wars-Pie or Die Competition ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 40%. Încercați Spiedies de pui (sandvișuri de pui la grătar cu lămâie și ierburi marinate), Pui De Lămâie La Grătar, și Pui De Lămâie La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un grătar, în mod ideal cărbune, la mediu (aproximativ 400). Între timp, aduceți bulion, 1/2 linguriță. chile fulgi, și carnea de pui la foc mic într - un 5-la 6-qt. oală acoperită. Reduceți căldura și fierbeți până când puiul este abia gătit la OS, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Transferați puiul într-un bol (salvați bulionul pentru alte utilizări).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Lăsați să stea câteva minute, apoi scurgeți sucurile. Înveliți puiul cu ulei, rămânând 1 linguriță. chile fulgi, și sarea. Înveliți lămâile pe părțile tăiate cu uleiul din castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Grătați lămâile pe părțile tăiate până se înmoaie și grătați puiul, întorcându-se o dată, până se rumenesc, cu grătarul acoperit, 5 până la 10 minute în total; dacă puiul se aprinde, treceți într-un alt loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Transferați pe un platou.
6
Garnisiți puiul cu cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Faceți înainte: până la 1 zi până la Pasul 2, acoperit și răcit.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate7
Revista