Pui De Lămâie La Grătar

Pui de lamaie la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 380 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de fulgi de chile, sare kosher, frunze de cimbru și crengute de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza lămâi ai putea urma acest curs principal cu Blackberry Lemon șah Pie w / miere sos Jumbleberry. Cum am câștigat Sf Food Wars-Pie or Die Competition ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 40%. Încercați Spiedies de pui (sandvișuri de pui la grătar cu lămâie și ierburi marinate), Pui De Lămâie La Grătar, și Pui De Lămâie La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar, în mod ideal cărbune, la mediu (aproximativ 400). Între timp, aduceți bulion, 1/2 linguriță. chile fulgi, și carnea de pui la foc mic într - un 5-la 6-qt. oală acoperită. Reduceți căldura și fierbeți până când puiul este abia gătit la OS, 12 până la 15 minute.
Transferați puiul într-un bol (salvați bulionul pentru alte utilizări).
Lăsați să stea câteva minute, apoi scurgeți sucurile. Înveliți puiul cu ulei, rămânând 1 linguriță. chile fulgi, și sarea. Înveliți lămâile pe părțile tăiate cu uleiul din castron.
Grătați lămâile pe părțile tăiate până se înmoaie și grătați puiul, întorcându-se o dată, până se rumenesc, cu grătarul acoperit, 5 până la 10 minute în total; dacă puiul se aprinde, treceți într-un alt loc.
Transferați pe un platou.
Garnisiți puiul cu cimbru.
Faceți înainte: până la 1 zi până la Pasul 2, acoperit și răcit.