Pui de ghimbir învelit în folie
Puiul de ghimbir învelit în folie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 5 cenți pe porție. O porție conține 9 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ceapă verde, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Puiul învelit în folie al tatălui meu, Pui Oriental Învelit În Folie, și Pui Învelit În Folie Chinezească La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați sosul de soia, zahărul brun, sosul de soia întunecat și ghimbirul.
Adăugați pui, aruncați pentru a acoperi, acoperi și răci timp de cel puțin 1 oră și până la noapte.
Preîncălziți cuptorul la 37
Așezați 8 bucăți de folie de aluminiu, de la 6 la 8 in. lung fiecare. Puneți 1/8 din puiul marinat în mijlocul fiecăruia. Top pui cu ceapa verde si se presara cu piper. Îndoiți 1 parte a foliei peste pui pentru a o acoperi, pliați partea opusă a foliei peste prima pliere, apoi pliați în fiecare capăt o dată pentru a sigila și a crea un mic pachet.
Așezați pachetele pe o foaie de copt căptușită cu folie sau pergament (pachetele se vor scurge în timpul gătitului, iar marinada este dificil de curățat odată ce se gătește pe o tigaie).
Coaceți până când puiul este gătit și marinada este redusă și începe să se caramelizeze în fiecare pachet, 45 până la 60 de minute.
Se servește fierbinte sau cald.