Pui De Ghimbir Thailandez (Gai Pad King)

Pui De Ghimbir Thailandez (Gai Pad King)
Puiul de ghimbir Thailandez (Gai Pad King) este o rețetă asiatică care servește 4. Acest fel principal are 491 calorii, 31g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 162 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, bulion de pui, sos de stridii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, care este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui De Busuioc Thailandez (Gai Pad Krapow), Pad Krapow Gai (Pui De Busuioc Thailandez), și Pui De Busuioc Thailandez (Gai Pad Krapow).

Instrucțiuni

1
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cps Apă Rece1-1/4 Cps Apă Rece
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Fiecare Pudră De Usturoi, Chimen Măcinat, Oregano Uscat și Cimbru UscatFiecare Pudră De Usturoi, Chimen Măcinat, Oregano Uscat și Cimbru Uscat
2
Între timp, încălziți un wok sau o tigaie mare la foc mediu-mare. Se amestecă usturoiul și puiul; gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați sosul de pește, sosul de stridii, zahărul, ghimbirul, ardeiul roșu, ciupercile și ceapa. Gatiti si amestecati pana cand puiul nu mai este roz si legumele sunt aproape fragede, aproximativ 3 minute. Se dizolvă pasta de chile în bulionul de pui, apoi se adaugă la amestecul de pui. Se condimentează după gust cu sare și piper; se presară cu frunze de coriandru pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Pesmet Asezonat în Stil ItalianPesmet Asezonat în Stil Italian
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Sos De StridiiSos De Stridii
Pastă De ChiliPastă De Chili
Sos De PeșteSos De Pește
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
La 5 Dovlecei Medii, FeliațiLa 5 Dovlecei Medii, Feliați
Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)Ceapa (mai Intai Taiata In Jumatate, Apoi Feliata Subtire)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1-1/2 Cani De Mustar Preparat1-1/2 Cani De Mustar Preparat
1 1/2 Cani De Zmeura Proaspata Sau De Capsuni Feliate1 1/2 Cani De Zmeura Proaspata Sau De Capsuni Feliate
4
Se servește cu orezul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Thai în meniu? Încercați să vă asociați cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Zilliken Rausch Riesling Spatlese. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Zilliken Rausch Riesling Spatlese
Zilliken Rausch Riesling Spatlese
Finețea condusă de fructe este marcată cu o floralitate delicată în acest Riesling cules târziu. Notele de piersică de vie, grapefruit, lămâie suculentă și fructul pasiunii coapte se reunesc pe un gust cremos, concentrat, bogat în pepene galben și coajă de lămâie confiată. Schimbul uimitor de aciditate racy și dulceața stratificată formează împreună un întreg perfect echilibrat. Finisajul lung, suculent și fantasticul vintage indică un viitor frumos care urmează să vină.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista