Pui de fermă acoperit cu firimituri
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate la colecția dvs., puiul de ranch acoperit cu crumb ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 3,24 USD per porție, această rețetă acoperă 53% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58 g de proteine, 24 g de grăsimi și un total de 859 de calorii. Această rețetă servește 4. Vă este adusă de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 40 de minute. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, pudră de usturoi, condimente și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 72%, care este solid. Încercați pui cu pesmet, pui la cuptor cu pesmet și pulpe de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă sosul pentru salată într-un castron puțin adânc. Într-un alt bol puțin adânc, combinați firimiturile de fulgi de porumb, condimentele italiene și pudra de usturoi. Înmuiați puiul în dressing, apoi ungeți-l cu amestecul de pesmet.
Puneți într-o tavă de copt puțin adâncă unsă.
Coaceți la 400° timp de 30-35 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 170°.