Pui De Ceapă Savuroasă
Puiul de ceapă savuroasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 39G de grăsime, și un total de 584 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,98 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pui broiler/friteuză, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pulpe și coapse de pui fierte într-un sos sărat de ceapă de rubarbă, Plăcintă Cu Ceapă Sărată, și Brioșe De Ceapă Sărate.
Instrucțiuni
Așezați 2 linguri de făină într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați pui, câteva bucăți pe rând și agitați pentru a acoperi. Într-o tigaie mare, pui brun în ulei pe toate părțile.
Îndepărtați și păstrați cald.
Adăugați amestecul de supă și făina rămasă, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Treceți treptat în bere. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Întoarceți puiul în tigaie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 12-15 minute sau până când sucurile de pui se limpezesc.