Pui De Caper Portocaliu

Puiul cu Caper portocaliu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 284 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, suc de portocale, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce e bine. Încercați Grouper la grătar cu Orange Supremes & Orange - Caper Aioli, Carbon Arctic cu gust de caper portocaliu, și Pui Caper Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați făina și piperul. Dragați pieptul de pui în amestec pentru a acoperi și lăsați-l deoparte.
Topiți untul și încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Puneți puiul acoperit în tigaie și gătiți aproximativ 10 minute pe fiecare parte, până când nu mai este roz și sucurile se limpezesc.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Creșteți căldura tigaiei la mare și turnați sucul de portocale. Gatiti pana se reduce cu aproximativ 1/
Se amestecă coaja de portocală, caperele și pătrunjelul. Întoarceți puiul în tigaie și acoperiți cu amestecul de suc de portocale pentru a servi.