Pui De Boia Fiert
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de ardei fiert. Această rețetă servește 4 și costă 2,24 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 652 calorii, 44G de proteine, și 45g de grăsime per portie. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, cartof roșcat, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Pui De Boia Fiert, Tigaie ușoară pui fiert cu ardei și boia de ardei, și Puiul Basc fiert al lui Daniel Boulud cu roșii și boia de ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sare kosher, boia de ardei și 1 linguriță de piper negru proaspăt măcinat. Puneți puiul uscat și frecați amestecul peste tot.
Așezați un cuptor olandez de 3 până la 4 litri sau o cratiță la foc mediu și adăugați ulei. Când fumează, adăugați puiul, cu pielea în jos și gătiți până se rumenesc bine, aproximativ 3 minute. Flip și repetați pe partea a doua.
Transferați puiul pe o farfurie și scurgeți toate, cu excepția a 1 lingură de picături. Reveniți la aragaz la foc mediu, adăugați ceapă și condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Gatiti pana la auriu si inmuiat, aproximativ 3 minute.
Adăugați cartofi și bulion și răzuiți tigaia pentru a încorpora orice bucăți rumenite.
Adăugați puiul, aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-scăzut. Acoperiți și gătiți până când puiul este gătit, aproximativ 30 de minute.
Scoateți puiul pe o farfurie și acoperiți.
Aduceți sosul la fiert la foc mediu-mare și gătiți până se reduce ușor, aproximativ 10 minute. Gustați și reglați condimentele, după cum doriți.
Adăugați puiul, întoarceți-l pentru a umezi în sos și serviți.