Pui De Boia Fiert

Pui De Boia Fiert
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de ardei fiert. Această rețetă servește 4 și costă 2,24 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 652 calorii, 44G de proteine, și 45g de grăsime per portie. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, cartof roșcat, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Pui De Boia Fiert, Tigaie ușoară pui fiert cu ardei și boia de ardei, și Puiul Basc fiert al lui Daniel Boulud cu roșii și boia de ardei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sare kosher, boia de ardei și 1 linguriță de piper negru proaspăt măcinat. Puneți puiul uscat și frecați amestecul peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Așezați un cuptor olandez de 3 până la 4 litri sau o cratiță la foc mediu și adăugați ulei. Când fumează, adăugați puiul, cu pielea în jos și gătiți până se rumenesc bine, aproximativ 3 minute. Flip și repetați pe partea a doua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Transferați puiul pe o farfurie și scurgeți toate, cu excepția a 1 lingură de picături. Reveniți la aragaz la foc mediu, adăugați ceapă și condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Gatiti pana la auriu si inmuiat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4
Adăugați cartofi și bulion și răzuiți tigaia pentru a încorpora orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați puiul, aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-scăzut. Acoperiți și gătiți până când puiul este gătit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Scoateți puiul pe o farfurie și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Aduceți sosul la fiert la foc mediu-mare și gătiți până se reduce ușor, aproximativ 10 minute. Gustați și reglați condimentele, după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Adăugați puiul, întoarceți-l pentru a umezi în sos și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista