Pui De Boia
Paprika Chicken ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 411 calorii, 27G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, ceapă, coapse de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Supă de linte albă cu cremă de chorizo și boia de ardei-Soupe aux lentilles blondes avec chorizo et CR bucormme au paprika, Boia De Pui, și Pui De Boia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea și rezervați.
Încălziți uleiul într-o oală grea de 5 litri la foc moderat până când este fierbinte, apoi gătiți pielea până când face aproximativ 1/4 cană de grăsime. Aruncați pielea cu o lingură cu fante.
Gatiti ceapa cu sare in grasime in oala la foc moderat, acoperita, amestecand ocazional si reducand focul daca este necesar, pana cand ceapa este foarte frageda, dar nu se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Adăugați boia și gătiți, amestecând, 1 minut. Se amestecă roșiile și bulionul, amestecând energic pentru a sparge roșiile.
Adăugați puiul și fierbeți, acoperit, amestecând ocazional, 10 minute. Se fierbe la foc mic, neacoperit, până când puiul este doar gătit, cu 5 până la 10 minute mai mult.
Se amestecă amestecul de făină și se amestecă în sos. Simmer, amestecând, până când sosul este ușor îngroșat, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc, apoi se condimentează cu sare și se amestecă în 2 linguri smântână.
Se servește, presărat cu pătrunjel, peste tăiței sau orez, cu smântână suplimentară pe lateral.
* Puiul poate fi preparat, fără smântână, cu 2 zile înainte și răcit, neacoperit, înainte de răcire, acoperit.