Reteta de pui curry răspândit ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 25 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 48 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 32. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de stafide, sare, măr și pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Răspândirea Brânzei Curry, Curry De Migdale Răspândit, și Dip/tartinat de ton Curry.
Instrucțiuni
1
Bateți crema de brânză, smântâna, pudra de curry, sarea și ghimbirul într-un castron mediu cu lingura până se omogenizează. Se amestecă puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Întindeți amestecul pe o farfurie plată, cu diametrul de aproximativ 9 până la 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
3
Aranjați ardeiul gras pe amestecul de brânză cremă în formă de stea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
4
Așezați stafidele și migdalele în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
5
Presărați pătrunjel în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
6
Se servește cu felii de mere și pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.