Pui Curry Răspândit

Pui Curry Răspândit
Reteta de pui curry răspândit ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 25 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 48 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 32. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de stafide, sare, măr și pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Răspândirea Brânzei Curry, Curry De Migdale Răspândit, și Dip/tartinat de ton Curry.

Instrucțiuni

1
Bateți crema de brânză, smântâna, pudra de curry, sarea și ghimbirul într-un castron mediu cu lingura până se omogenizează. Se amestecă puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Întindeți amestecul pe o farfurie plată, cu diametrul de aproximativ 9 până la 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Aranjați ardeiul gras pe amestecul de brânză cremă în formă de stea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
4
Așezați stafidele și migdalele în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
5
Presărați pătrunjel în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
6
Se servește cu felii de mere și pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indianul poate fi asociat cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ross8. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2012Această epocă din 2011 este deosebit de detaliată și rapidă și se pare că gustați fiecare pietricică și fiecare lee. Ușor, dar lung, ca apa de izvor sau un vin alb de munte înalt, cu un mare potențial de îmbătrânire.
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții32
Scor De Sănătate13
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista