Pui cu varză de Bruxelles și sos de muștar

Pui cu varză de Bruxelles și sos de muștar
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Puiul cu varză de Bruxelles și sos de muștar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 358 calorii, 40g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, muștar Dijon din cereale integrale, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Varză de Bruxelles în sos cremos de muștar, Varză de Bruxelles înăbușită în sos de muștar, și Varză de Bruxelles prăjită cu usturoi cu sos de muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Presărați puiul cu 1/4 linguriță sare și piper; se adaugă în tigaie. Gatiti 3 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți puiul; puneți tigaia în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Coaceți la 450 timp de 9 minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați 1/2 cană bulion și cidru; se aduce la fierbere, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți 4 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CidruCidru
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Bateți muștar, 1 lingură de unt și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Încălziți restul de 1 lingură de ulei și 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați varza de Bruxelles; saut 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
12
Adăugați restul de 1/8 linguriță de sare și 1/4 cană de bulion în tigaie; acoperiți și gătiți 4 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Serviți varza cu pui și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
VarzăVarză
SosSos
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista