Pui cu varză de Bruxelles și sos de muștar
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Puiul cu varză de Bruxelles și sos de muștar ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 358 calorii, 40g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, muștar Dijon din cereale integrale, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Varză de Bruxelles în sos cremos de muștar, Varză de Bruxelles înăbușită în sos de muștar, și Varză de Bruxelles prăjită cu usturoi cu sos de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare.
Adăugați 1 lingură de ulei.
Presărați puiul cu 1/4 linguriță sare și piper; se adaugă în tigaie. Gatiti 3 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți puiul; puneți tigaia în cuptor.
Coaceți la 450 timp de 9 minute sau până când ați terminat.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Încălziți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați 1/2 cană bulion și cidru; se aduce la fierbere, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți 4 minute sau până se îngroașă.
Bateți muștar, 1 lingură de unt și pătrunjel.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei și 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați varza de Bruxelles; saut 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați restul de 1/8 linguriță de sare și 1/4 cană de bulion în tigaie; acoperiți și gătiți 4 minute sau până când sunt crocante.
Serviți varza cu pui și sos.