PUI CU TEI ȘI MIERE (POLLO AL LIMON Y MIEL)
Pui cu var și miere (POLLO al LIMON y MIEL) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 403 calorii, 39G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 31 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muștar dijon, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paletas De Pay De Limi-Lime Pie Ice Pops, Morcovi cu var (Zanahorias al Limon), și Paletas de Lima (inghetata cremoasa de var).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 km F. frecați pieptul de pui cu ulei de măsline și presărați generos cu sare și piper.
Așezați pielea de pui în jos într-un vas de copt și gătiți timp de 30 de minute. Când puiul se gătește, într-un castron mic amestecați mierea, sucul de lămâie, muștarul, sarea și piperul.
Turnați amestecul de miere peste pieptul de pui și continuați să gătiți încă 10 până la 15 minute sau până când sunt fragede și sucurile se limpezesc atunci când o frigăruie este introdusă în cea mai groasă parte a cărnii.
Scoateți puiul într-un platou de servire și lăsați-l să stea 5 minute, apoi serviți.