Pui cu sos de roșii-oțet
Puiul cu sos de roșii-oțet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 309 calorii, 50g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $ 3.03 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Un amestec de oțet de vin, jumătăți de piept de pui, pastă de roșii fără sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 73%. Încercați Sos BBQ - oțet de roșii dulce și picant, Pui în sos de oțet, și Pui francez în sos de oțet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță medie; se amestecă bine. Acoperiți și fierbeți la foc mediu-mic 20 de minute.
Adăugați pui, ierburi fine și frunze de dafin. Acoperiți și fierbeți 25 de minute sau până când puiul este fraged.
Transferați puiul într-un platou de servire și păstrați-l cald.
Aduceți amestecul de roșii la fierbere; gătiți, neacoperit, la foc mediu 20 de minute sau până când amestecul este redus la 1 1/3 căni.
Scoateți și aruncați frunza de dafin și, dacă doriți, usturoiul.
Se amestecă amestecul de roșii peste pui.