Pui cu sos de afine
Ai nevoie de un fel principal fără lactate? Pui cu sos de afine ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 328 de calorii. Pentru 2,04 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Se poate savura oricând, dar este deosebit de bună de Ziua Recunoștinței. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, amidon de porumb, merișoare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 52%, care este solid. Rețete similare includ pui cu sos de afine, pui cu sos de afine și pui cu sos balsamic de afine.
Instrucțiuni
Aplatizați puiul la 1/2 inch. grosime. Într-un castron puțin adânc, combinați făina, 1/8 linguriță de sare și piper. Ungeți puiul cu amestec de făină. Într-o tigaie antiaderentă, gătiți puiul în ulei timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne arată 170°.
Scoateți puiul și păstrați-l la cald.
În aceeași tigaie, aduceți bulionul la fiert; răzuiți orice bucăți rumenite. Se amestecă merișoarele, zahărul brun, oțetul și sarea rămasă.
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; se amestecă treptat în amestecul de afine. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa. Întoarceți puiul în tigaie și încălziți-l.