Nevoie de o curs principal fără gluten? Puiul cu roșii și slănină ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $ 4.23 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 682 calorii, 41G de proteine, și 40g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ulei, cimbru, brânză feta și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui, Slănină Și Roșii, Pui rotisor fiert cu slănină, roșii și Kale, și Paste cu Pesto, roșii proaspete, roșii uscate la soare, pui și brânză Mozzarella.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, adăugați ceapa, usturoiul, slănina și ciupercile și gătiți până se înmoaie-aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți pe o farfurie și adăugați bucățile de pui în tigaie. Maro bine pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți din tigaie și adăugați pasta de roșii în tigaie. Gatiti, amestecand cateva minute, apoi adaugati vinul, rosiile apa, zaharul brun, pudra de stoc si ierburile si condimentele proaspete si uscate si aduceti la fiert amestecand.Întoarceți amestecul de legume de pui și slănină în sos, acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 1 oră sau până când puiul este fraged.Cu aproximativ 15 minute înainte de servire, scoateți capacul și amestecați măslinele.Cu capacul oprit, creșteți căldura și lăsați să se îngroașe până la o consistență frumoasă a sosului.Chiar înainte de servire, amestecați pătrunjelul proaspăt.Am mâncat asta peste pastele penne, cu brânză feta mărunțită deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este Posibil
Legume Mixte
Pulbere Stoc
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Umăr
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Penne
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De Porumb
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional