Pui cu roșii și cimbru
Puiul cu roșii și cimbru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 504 calorii, 35g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 66,28 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ulei de măsline, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pui cu roșii uscate la soare, șalotă și cimbru, Roșii coapte cu roșii întregi de grâu și cimbru, și Crostini cu roșii prăjite cu cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Congelați-l: feliați lămâia în runde. Într-un castron mic, combinați roșiile și lichidul lor, lămâia, cimbru și capere. Împărțiți-le între cele 4 pungi de congelator din plastic. Condimentează puiul cu 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Scoateți pungile de pui și roșii din congelator (veți avea nevoie de 1 pungă de pui și roșii pentru fiecare porție). Goliți conținutul fiecărei pungi într-un vas de copt.
Stropiți cu uleiul, folosind 1 1/2 lingurițe pentru fiecare porție. (Pentru 4 porții, utilizați 2 linguri de ulei.) Prăjiți până când puiul se rumeneste și se fierbe, aproximativ 50 de minute.