Pui cu lămâie glazurată și orez
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și orezul cu lămâie glazurată. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $2.4 pe portie. O porție conține 408 calorii, 28G de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, apă, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Frigarui De Pește-Spadă Glazurat Cu Lămâie Peste Orez, Somon Glazurat Cu Miere-Lămâie Cu Orez Cu Ghimbir Cu Unt, și Pui glazurat portocaliu cu orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În ceașcă de măsurare cu 2 cani, amestecați 1/3 cană de apă, sucul de lămâie, amidonul de porumb, mierea și coaja de lămâie până când amidonul de porumb este dizolvat; pus deoparte.
Gatiti orezul in 1 cana de apa conform indicatiilor de pe ambalaj; păstrați cald.
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați pui; se presara cu sare. Gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand frecvent, pana cand puiul se rumeneste. Se amestecă ceapa și ardeiul gras. Gatiti 2 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana cand puiul nu mai este roz in centru. Reduceți căldura la minim.
Se amestecă amestecul de suc de lămâie în ceașcă de măsurare.
Se toarnă în tigaie; se amestecă pentru a acoperi amestecul de pui. Gatiti pana se ingroasa usor.
Serviți amestecul de pui peste orez.