Pui cu crustă de porumb cu brânză de capră și umplutură de cârnați

Carnea de pui cu crustă de porumb cu brânză de capră și umplutură de cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 629 calorii, 44G de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.03 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți cayenne, apă, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pecan Crusted pui cu căpșuni și brânză de capră, Miere De Lămâie Brânză De Capră Pui Crusted, și Pui prăjit cu umplutură de praz, tarhon și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați brânza de capră, cârnații, cayenne, 1/4 linguriță de sare și pătrunjelul.
Cu un cuțit ascuțit, faceți o incizie de-a lungul părții laterale a fiecărui piept de pui și tăiați în mijloc, făcând un buzunar fără a tăia marginile. Umpleți fiecare sân cu amestecul de brânză de capră și prindeți partea tăiată a sânului împreună pentru a sigila umplutura.
Într-un castron mic, amestecați oul cu apa.
Se amestecă făina de porumb cu restul de 1/4 linguriță de sare și piperul. Scufundați fiecare piept de pui în amestecul de făină de porumb pentru a acoperi ușor, apoi în amestecul de ouă, apoi înapoi în făina de porumb.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Adăugați puiul și gătiți timp de 5 minute. Întoarceți și continuați să gătiți până se rumenesc și se fierbe, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Sugestii de meniu: piureul cremos și o legumă verde simplă sunt delicioase cu acest pui crocant.
Recomandare de vin: se întâmplă multe în acest fel de mâncare, de la cârnații italieni la brânza de capră acidă și făina de porumb crocantă. Un pinot Noir ușor, ușor răcit din Burgundia din Franța sau din Oregon are rodnicia și aciditatea pentru a face un partener perfect.