Pui cu ceapă caramelizată
Puiul cu ceapă caramelizată este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 156 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, piper, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Pui Cu Conținut Scăzut De Grăsimi Cu Ceapă Caramelizată, Pizza De Pui La Grătar Cu Ceapă Caramelizată, și Pui și orez cu ceapă caramelizată.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie mare cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu până la cald.
Adăugați ceapa; acoperiți și gătiți 10 minute sau până când sunt aurii adânci, amestecând frecvent.
Combinați sare, cimbru, piper roșu și piper negru și amestecați bine.
Presărați jumătate din amestecul de condimente peste ceapă.
Adăugați 1/4 cană de bulion de pui în amestecul de ceapă și gătiți timp de 10 minute, amestecând frecvent.
Adăugați 2 linguri bulion, și se fierbe până când lichidul se evaporă, răzuire partea de jos a tigaie cu o lingura de lemn pentru a slăbi biți rumenite.
Repetați procedura cu restul de 2 linguri de bulion.
Adăugați oțet și gătiți încă 2 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului se evaporă.
Scoateți amestecul de ceapă din tigaie; puneți deoparte și păstrați la cald.
Frecați puiul cu amestecul de condimente rămas. Recoați tigaia cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați puiul și gătiți timp de 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Serviți amestecul de ceapă caramelizată peste pui.