Pui cu boia și cartofi
Puiul cu Paprikan și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 503 calorii, 49G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cartofi, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Pui de boia cu o singură tigaie cu cartofi și roșii, Chimen cu o oală și pui de boia afumată cu cartofi, și Pui De Boia Gătit Lent Cu Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/4 linguriță sare și următoarele 4 Ingrediente (1/4 linguriță sare prin piper negru). Frecați peste pui.
Combinați 1/4 linguriță de sare, cartofi, ardei gras, ceapă, ulei și usturoi într-un castron mare.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de cartofi și gătiți timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Adăugați bulion; acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 5 minute. Descoperi; adăugați coapsele în tigaie, cuibărindu-le în amestec de legume. Acoperiți și gătiți timp de 20 de minute sau până când legumele sunt fragede și puiul este gata.
Garnisiți cu crenguțe de cimbru, dacă doriți.