Pui Cu Aragaz Lent Parisienne
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu aragaz lent Parisienne. O porție conține 237 calorii, 20g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, boia de ardei, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Slow Cooker Island Pulled Chicken {Slow Cooker + Carte De Bucate Giveaway}, Crock-Pot Chicken Parisienne, și Chicken Parisienne Crock Pot - 7 Puncte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 condimentați pieptul de pui cu sare, piper și boia.2
Se pune în aragaz lent.3 într-un bol de amestecare, combinați vinul, supa și ciupercile.4 într-un alt castron amestecați împreună smântână și făină.5 amestecați amestecul de smântână în ciuperci și vin.6
Se toarnă peste pui în aragaz lent.7
Presărați cu boia suplimentară, dacă doriți.8 Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 până la 8 ore.