Pui cu 40 de catei de usturoi
Puiul cu 40 de căței de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 813 calorii, 65g de proteine, și 55g de grăsime. Pentru $ 3.15 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, vin, bulion de pui mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 40%. Încercați Pui Cu 40 De Catei De Usturoi, Pui în 40 de căței de usturoi, și Pui cu 40 de catei de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați și aruncați măruntaiele și gâtul de la găini. Clătiți puii cu apă rece; se usucă. Îndepărtați excesul de grăsime; îndepărtați pielea.
Tăiați fiecare pui în 8 bucăți.
Combinați untul și uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare.
Presărați sare și piper uniform peste pui.
Adăugați jumătate din bucățile de pui în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu puiul rămas.
Reduceți căldura la mediu.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut sau pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca, amestecand frecvent. Aranjați puiul deasupra usturoiului.
Adăugați bulion și vin; acoperiți și gătiți 25 de minute sau până când puiul este gata.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald. Creșteți căldura la mediu-mare; gătiți 10 minute sau până când lichidul este redus la aproximativ 1 cană.
Serviți sosul și usturoiul cu pui și pâine.
Garnisiți cu pătrunjel tocat, dacă doriți.