Pui copt în marinată de vin alb
Puiul copt în marinada de vin alb ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,98 USD pe porție. O porție conține 327 calorii, 49G de proteine, și 6g de grăsime. Un amestec de vin, sare, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui copt cu vin alb, usturoi și ierburi, Piept de pui la cuptor cu Dijon-sos de vin alb și Haricots Verts, și Mere coapte în vin alb.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinați la frigider 4 ore sau până la 24 de ore, întorcându-vă ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 37
Așezați puiul, cu pielea în sus, într-un vas de copt de 11 x 7 inci.
Se toarnă marinata peste pui. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 20 de minute. Descoperiți și coaceți încă 40 de minute sau până când ați terminat.
Transferați puiul pe un platou. Aruncați pielea, frunza de dafin și marinata.
Presărați puiul uniform cu sare și piper.
Notă de vin: pieptul de pui, cum ar fi acestea, are o aromă delicată și funcționează cel mai bine cu vinurile ușoare. Vara, serviți-le cu un pinot Grigio rece, care este în general făcut fără stejar și este mai ușor și mai proaspăt decât chardonnay. Încercați vioi Tams Estates Pinot Grigio din Monterey County, California și Livermore Valley. 2006 este $ Karen MacNeil