Pui consistent și găluște ușurate
Rețeta de pui copios și găluște luminoase se poate face în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 4 și costă 2,4 USD per porție. Acest fel principal are 379 de calorii, 34 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. 15 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați sare și piper cușer, usturoi, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 84%. Acest scor este super. Tocană consistentă de pui cu găluște (gătit pentru 2), Enchilada de pui uşurată și Parm de pui uşurat sunt foarte asemănătoare cu această reţetă.
Instrucțiuni
Încinge uleiul de măsline într-un cuptor olandez mediu la foc mediu-mare.
Adăugați țelina, morcovii, usturoiul și gătiți, amestecând, până când legumele se înmoaie, 5 minute.
Adăugați bulionul și aduceți la fiert. Gatiti, amestecand din cand in cand, pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Între timp, măcinați ovăzul într-un robot de bucătărie până se măsoară.
Combinați cu făina, praful de copt, coaja, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron mediu. Lucrați untul cu degetele până rămân doar bucăți foarte mici. Se amestecă 1/2 cană de apă cu gheață, câte puțin, până se formează un aluat moale.
Lasă să se odihnească 10 minute.
Puneți bucăți de aluat de găluște de mărimea unei cireșe în supă.
Adăugați fasolea verde și amestecați ușor. Gătiți, amestecând ocazional, până când găluștele plutesc și sunt gătite, iar fasolea este verde strălucitor și crocantă-fraie, aproximativ 12 minute.
Adăugați puiul și continuați să gătiți până când este gătit, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc, se amestecă mararul și se condimentează cu sare și piper.
Per porție: Calorii: 376; Grăsime totală; 10 grame; Grăsimi saturate: 3 grame; Proteine: 37 grame; Carbohidrați totale: 34 grame; Zahăr: 4 grame Fibre: 5 grame; Colesterol: 73 miligrame; Sodiu: 360 miligrame