Pui condimentat Indian cu Chutney de roșii

Puiul condimentat Indian cu Chutney de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 252 calorii, 37g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, coriandru măcinat, roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui condimentat Indian și Chutney, Kebab de pui condimentat Indian cu chutney de coriandru-mentă, și Pui condimentat Indian cu roșii și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti chutney, încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați șalotă și serrano; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Adăugați ghimbir și usturoi; gatiti 30 de secunde, amestecand frecvent.
Adăugați roșii, oțet, zahăr, semințe de muștar și 1/2 linguriță sare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Descoperiți și fierbeți 5 minute sau până când amestecul este gros. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Pentru a pregăti puiul, încălziți 2 lingurițe de ulei într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați coriandru, curry, chimen și piper negru; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Periați amestecul uniform pe ambele părți ale puiului; presărați uniform cu 1/2 linguriță de sare.
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Serviți chutney peste pui.