Pui Chilaquiles
Chicken Chilaquiles ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 446 calorii, 21g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de smântână, sâmburi de porumb, brânză monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Pui Chilaquiles, Chilaquiles roșii cu pui, și Pui Chilaquiles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C).
Gatiti chorizo-ul intr-o tigaie la foc mediu, amestecand pentru a-l rupe in bucati mici.
Așezați puiul crud în tigaie cu chorizo; gătiți și amestecați carnea împreună până când puiul nu mai este roz în centru, aproximativ 10 minute.
Întindeți jumătate din chipsurile de tortilla pe fundul unei caserole; acoperiți chipsurile cu amestecul de chorizo și pui gătit.
Presărați porumbul uniform peste carne și stratificați chipsurile rămase deasupra.
Bateți împreună sosul verde enchilada și smântâna într-un bol de amestecare; se toarnă deasupra caserolei. Completați caserola cu brânza Monterey Jack mărunțită.
Coaceți chilaquiles în cuptorul preîncălzit până când caserola este cu bule și chipsurile încep să se rumenească, 15 până la 20 de minute.