Pui asiatic și orez al mamei (pui portocaliu)

Pui asiatic și orez al mamei (pui portocaliu)
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul asiatic și orezul mamei (pui portocaliu) ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 461 calorii, 37g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați orez, apă, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Orange Soia Din Asia De Pui, Asiatice Pui Portocaliu, și Asiatice Geamuri Portocaliu De Pui pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Fram Chenin Blanc cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Fram Vinuri Chenin Blanc
Fram Vinuri Chenin Blanc
Zona foarte specială din care provin acești struguri este de fapt mai aproape de Clanwilliam decât de Citrusdal, dar partea despre munte este foarte adevărată. Situat în soluri nisipoase roșu intens, pe o fermă care are vedere la mecca raci de Lambertsbay pe de o parte, și olifantsriver și Barajul Bulshoek pe de altă parte. Aciditatea strânsă este caracteristica deosebită a Chenin blanc din această zonă, combinând-o cu maturitatea care adaugă o complexitate imensă și știți că există o mulțime de iubitori aici.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista