Pui, ardei, ceapă și ciuperci cu vin Marsala

Puiul, ardeii, ceapa și ciupercile cu vin Marsala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 329 calorii. Un amestec de vin marsala, piper, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 71%. Încercați Pui, ardei, ceapă și ciuperci cu vin Marsala, Pui și ciuperci cu sos de vin Marsala, și Ciuperci sotate cu vin Marsala și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ofertele de piept de pui la tigaie; saut 7 minute sau până când puiul este gata.
Scoateți puiul din tigaie.
Adăugați ceapa feliată și ardeiul gras feliat în tigaie; saut 5 minute sau până când ceapa începe să se rumenească.
Adăugați ulei de măsline, sare, piper negru și ciuperci exotice presliced la tigaie; saut 3 minute sau până când ciupercile sunt fragede și ceapa începe să se caramelizeze.
Adăugați vin Marsala și pui în tigaie și gătiți timp de 1 minut sau până când se încălzește bine.