Pui Aloha La Cuptor
Puiul Aloha la cuptor necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 407 calorii, 24g de proteine, și 30g de grăsime. Un amestec de ananas, sferturi de pulpă de pui, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Sifon Cu Lămâie Cu Cremă De Zmeură ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal la un preț foarte rezonabil. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Aloha, Aripi De Pui Aloha, și Pui Aloha La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Se amestecă sucul de lămâie, siropul de porumb, sosul de soia, sarea, ghimbirul și uleiul de porumb într-un castron până se omogenizează. Se amestecă ananasul zdrobit cu lichidul său.
Așezați pulpele de pui într-un vas de copt din sticlă rezistent la cuptor și turnați sosul deasupra.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, apoi întoarceți puiul și continuați să gătiți până când puiul este fraged și nu mai este roz, aproximativ 20 de minute. Ungeți frecvent cu sos în timp ce coaceți.