Pui afumat-Cheddar-umplut cu Slaw de mere verzi

Pui afumat-Cheddar-umplut cu Slaw de mere verzi
Afumat-Cheddar-umplute de pui cu mere verde Slaw ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 352 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Epicurious. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema de brânză, puteți urma acest fel principal cu Pene De Desert Cu Brânză Cremă ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 58%. Încercați Pui afumat-Cheddar-umplut cu Slaw de mere verzi, Pui umplut cu mere-Cheddar cu sos de mere-Dijon Pan-Iowa Girl Eats, și Piept de pui umplut cu Cheddar cu sos de tigaie cu slănină de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă brânza cheddar, 1 lingură de sirop de arțar, cremă de brânză și salvie într-un castron mic pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Sirop De ArțarSirop De Arțar
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați 1 piept de pui, cu pielea în jos, pe suprafața de lucru. Folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați 1 1/2 inch adâncime cu un buzunar orizontal lung de 2 inci în pui. Împachetați în 1/4 de umplutură. Apăsați filetul în deschiderea buzunarului pentru a sigila umplutura. Repetați cu puiul rămas și umplutura. Aranjați puiul pe o foaie mică de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
UmpluturăUmplutură
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
3
Combinați 1/4 cană sirop de arțar, whisky, zahăr brun și unt într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De ArțarSirop De Arțar
UntUnt
WhiskyWhisky
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Bateți la foc mediu până când sosul se fierbe și se amestecă. (Sosul de pui și basting se poate face cu 1 zi înainte. Se acoperă separat și se dă la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Se amestecă în măr, ceapă roșie și ceapă verde. Condimentează slaw după gust cu sare și piper. Refrigerați cel puțin 1 oră și până la 4 ore, aruncând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ceapă RoșieCeapă Roșie
MărMăr
3
Pulverizați grătarul cu spray antiaderent și pregătiți grătarul (foc mediu-mare). Reîncălziți sosul de ungere; transferați jumătate în castron și rezervați. Setați tigaia cu sosul rămas la marginea grătarului pentru a se menține cald. Pui la grătar, cu pielea în jos, până devine auriu, aproximativ 3 minute. Întoarceți puiul, repoziționând la foc mediu spre mediu-mic. Grill până când fierte prin, de cotitură ocazional și ungere cu sos în tigaie în ultimele 5 minute, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
BolBol
TigaieTigaie
4
Transferați puiul pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
5
Se servește cu slaw de mere, trecând separat sosul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista