Pufuri De Patiserie Înfricoșătoare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pufurile de patiserie înfricoșătoare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 232 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. Un amestec de unt, topping bătut într-o cutie, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pufuri De Cremă Înfricoșătoare, Pufuri De Patiserie, și Pufuri de patiserie cu șuncă și Gouda pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 420 de grade F. dezghețați foietajul în frigider
Pentru umplutură: topiți untul într-o tigaie.
Adăugați merele și aruncați astfel încât să fie acoperite cu untul topit.
Adăugați zahăr brun, extract de rom, condimente de plăcintă de dovleac și cidru de mere. Se amestecă la foc până se îngroașă.
Așezați 1 foaie de foietaj plat pe o tăietură.
Cut foetaj cu tăietori cookie în formă de Halloween, cum ar fi lilieci, dovleci și fantome.
Așezați formele decupate pe o foaie de cookie ungreasă. Asigurați-vă că există suficient spațiu între forme pentru ca acestea să se umfle.
Coaceți în cuptor timp de 20 de minute.
Când foietajul a fost copt, tăiați cu grijă fiecare formă în jumătate ca un sandwich.
Răspândiți untul de mere pe jumătatea inferioară a produselor de patiserie.
Strat de umplutură de mere deasupra untului de mere. Puneți toppingul biciuit deasupra umpluturii de mere.
Așezați jumătatea superioară a pufului sub formă de pastă pe frișcă pentru a completa sandvișul.
Se presară cu zahăr pudră.