Prăjiți curcan cu usturoi, salvie și lămâie

Friptura de curcan cu usturoi, salvie și lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 827 calorii, 106g de proteine, și 40g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, curcan, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Încercați Curcan prăjit cu salvie și usturoi, Friptură de curcan cu unt de usturoi salvie, și Friptură de curcan cu usturoi, salvie și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F. uscați curcanul cu prosoape de hârtie.
Așezați aripile sub corp.
Așezați pătrunjelul în cavitate. Dacă vă place o pasăre cu aspect ordonat, legați toiagele împreună folosind șirul de bucătărie.
Așezați morcovii, țelina și ceapa într-o tigaie metalică.
Transferați curcanul într-o grătar și așezați-l deasupra legumelor. Tăiați mărunt usturoiul, pătrunjelul și salvia.
Combinați într-un castron mic cu sucul de lămâie, coaja și 1 lingură de ulei de măsline. Glisați cu grijă degetele sub pielea sânului și a coapselor pentru a-l slăbi. Umpleți amestecul de plante sub piele.
Stropiți pielea cu ulei și, folosind degetele, întindeți-o uniform. Se condimentează cu 1 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Prăjiți curcanul descoperit până se rumeneste, 30 până la 45 de minute.
Adăugați bulionul în tigaie. Acoperiți curcanul liber cu folie. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F. prăjiți până când un termometru introdus într-o coapsă înregistrează 165 F, aproximativ 2 ore.
Lăsați curcanul să se odihnească cel puțin 30 de minute înainte de a sculpta. Rezervați picăturile de tigaie și legumele pentru sos.